Prodejna je znovu otevřená. Těšíme se na Vaši návštěvu. :)

Hodnocení obchodu

5,0 32 hodnocení
5
31x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VH Avatar autora Vladimír Hrnčalík | 26.11.2020
Dobrý den . Mohu jenom doporučit , zboží přišlo v naprostém pořádku, nebyl jsem doma ,šofér donesl zboží až do patra. V dnešní době, něco mimořádného ještě jednou díky. Hrnčalík
I Avatar autora IBA (Administrátor) 1.12.2020
My děkujeme za vše. :)
BJ Avatar autora Bláha Josef | 26.11.2020
Jsem spokojen,mohu všem doporučit
I Avatar autora IBA (Administrátor) 1.12.2020
Mockrát děkujeme za Vaše hodnocení.
D Avatar autora DANA | 14.10.2020
od objednání až po dodání vše perfektní, výhoda,ž e nábytek je dodáván ve smontovaném stavu
I Avatar autora IBA (Administrátor) 14.10.2020
Dobrý den, děkujeme mnohokrát za Váš čas věnovaný hodnocení. Máme radost, že jste byla s námi spokojená.
M Avatar autora Martin D. | 11.10.2020
Naprostá spokojenost
I Avatar autora IBA (Administrátor) 12.10.2020
Dobrý den, mockrát děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s námi spokojený.
IP Avatar autora Iva Pauli | 11.10.2020
Dobrý den, skvělá komunikace eshopu, komoda je kvalitně zpracovaná, dobře zabalená proti poškození při dopravě. Obchod určítě doporučuji.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 12.10.2020
Dobrý den, velice děkujeme za čas strávený touto recenzí. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku.
B Avatar autora Braunšveigová | 10.10.2020
Naprosto perfektní a profesionální jednání.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 12.10.2020
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za Vaši recenci. Těší nás, že jste byla s námi spokojená.
ML Avatar autora Miluse Lavicka | 14.8.2020
Perfektni
I Avatar autora IBA (Administrátor) 14.8.2020
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s námi spokojená.
PH Avatar autora Petra Homérová | 3.8.2020
Velmi spokojena, komoda krásná, jen výrazně tmavší než na obrázku, poprosila jsem o výměnu za světlejší variantu, jednání úžasné, vstřícné. Doporučuji.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 18.8.2020
Dobrý den, paní Homérová, jsme velice rádi, že jste byla s námi spokojená a děkujeme mnohokrát za Váš čas i pozitivní recenzi. Mějte se pěkně. :)
LK Avatar autora Lenka Kargerová | 13.7.2020
Milá komunikace. Perfektní zpracování.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, paní Kargerová, mnohokrát děkujeme za Váš čas věnovaný hodnocení našich služeb. Těší nás, že jste byla s námi spokojená.
KK Avatar autora Katerina Klusáčková | 24.6.2020
Co se týká kvality nábytku, tak nemůžu říct nic jiného než že komoda kterou jsem si objednala, je opravdu krásný a originální kousek, jsem z něj nadšená. Komunikace byla taky v pohodě až na to, že jsme se domlouvali na třikrát než mi byl nábytek přivezen, ale to by nebyl až takový problém, protože paní byla v telefonu velice milá. Co mě ale opravdu mrzí je, že mi přivezli kousek nábytku, který byl v té době vystaven na prodejně,aby ho nemusel mladý pán montovat na místě když měl přijet sám bez kolegy. Paní mi garantovala, že nábytek nebude nikde poškrábaný a že za to ručí, bohužel se tak nestalo. Dvířka od komody mají hned několik škrábanců zevnitř ( což by mi až tak nevadilo ) ale z venku mi to prostě vadí. Zboží bylo přivezeno omotané jenom strečovou fólií a zrovna v největším lijáku dodáno do domu. Samozřejmě jsem si hned zboží kontrolovala, ale na sundání strečky bych potřebovala pár minut a na detailní zkontrolování nábytku taky a pán hned odjel. Nevím jestli zboží špatně zkontrolovali při balení nebo se poškodilo cestou, ale už to bohužel háže negativní pohled na tuhle firmu. Klusáčková Pohořelice
I Avatar autora IBA (Administrátor) 24.6.2020
Dobrý den, paní Klusáčková, děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Je nám moc líto, že jste měla špatnou zkušenost, pokud jde o škrábance na nábytku. Snad jinak budete s nábytkem i nadále spokojená.
OK Avatar autora Olga Kurková | 17.6.2020
naprostá spokojenost, kvalitní výrobek a pečlivě zabalený proti poškození při přepravě, vstřícné jednání :-)
I Avatar autora IBA (Administrátor) 18.6.2020
Dobrý den, děkujeme za Váš čas, který jste věnovala hodnocení. Velice si toho vážíme. :)
M Avatar autora Marie | 14.6.2020
Velice vstřícná komunikace, přerychlé jednání, doprava parádní.. :)
I Avatar autora IBA (Administrátor) 14.6.2020
Velice děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s námi spokojená.
JM Avatar autora Jitka Meklešová | 12.6.2020
Velmi vstřícné jednání, doprava úžasná aochotný řidič i jeho parťák Fanouš
I Avatar autora IBA (Administrátor) 14.6.2020
Mnohokrát děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Těší nás, že jste byla s našimi službami spokojená. :)
JT Avatar autora Jana Teturová | 28.5.2020
Skvělé.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 28.5.2020
Děkujeme mnohokrát. :)
AL Avatar autora Alena Litavská | 13.5.2020
Vše proběhlo, jak má být. I nábytek je kvalitní.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 13.5.2020
Velice děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste s nábytkem spokojená.
ZH Avatar autora Zdeněk Hloušek | 12.5.2020
Rychlé a vstřícné jednání. Kvalitní zpracování nábytku.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 13.5.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a že jste s nábytkem spokojený.
LB Avatar autora Ladislav Brokeš | 12.5.2020
100%
I Avatar autora IBA (Administrátor) 13.5.2020
Mockrát děkujeme za hodnocení.
PK Avatar autora Petr Košťál | 12.5.2020
4,5 hvězdy
I Avatar autora IBA (Administrátor) 13.5.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení.
IM Avatar autora Irena Marešová | 28.4.2020
Maximální spokojenost, velmi vstřícné jednání, perfektně zabalený a kvalitní nábytek :-).
I Avatar autora IBA (Administrátor) 28.4.2020
Děkujeme mnohokrát za Vaše hodnocení. Jsme velice rádi, že se Vám nábytek líbí. Ať Vám dobře slouží. :)
KK Avatar autora Karel Kallus | 14.4.2020
Vše super
I Avatar autora IBA (Administrátor) 28.4.2020
Velice Vám děkujeme za Vaše hodnocení.
Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.