Hodnocení obchodu

4,9 182 hodnocení
5
178x
4
2x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Alena Šimková | 19.5.2024
S obchodem jsem velmi spokojena. Neuvěřitelně rychle dodání a opravdu kvalitní produkt, který jsem dokázala dle montážního návodu sestavit sama. Doporučuji
KK Avatar autora Kornelie Kandracova | 17.5.2024
❤️❤️💯
LS Avatar autora Libuše Studničková | 6.5.2024
I Avatar autora IBA (Administrátor) 7.5.2024
Mockrát děkujeme za hodnocení.
VS Avatar autora Viktor Skořepa | 19.3.2024
Jsem velmi spokojen a velmi prekvapen z kvality produktu {kartotéka} ale hlavne z rychlosti dodani. Velké plus je ze montazni navod je srozumitelny, podrobny a je ke zbozi dodavane i montazni naradi {inbus klice, stranovy klic, kombinovany šroubovák} v kvalite u konkurence nevidany. Dodavany spojovaci material {srouby, nabytkove srouby se zamkem, truhlarske hmozdinky} v mnozstvi o jedna vetsi nez jsou potřeba. Montaz byla snadna a kvalita dilu za cenu az prekvapujici. Dosti vyzdvihovani ale opravdu jsem nenašel nic na co si stezovat jednotlive dily byly ocislivany samolepkou s cislem z nepohledovych stran. Jsem rad ze nekdo premyslel i u baleni. Jedna vytka je ze jsem nenasel alespon zminku o tom ze by se nabytek mel pro lepsi funkci a zivotnost lepit, ale to je spis normou dneska. Skořepa Viktor.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 19.3.2024
Velice děkujeme za podrobné hodnocení. Nesmírně nás těší, že jste byl s našimi službami spokojený. Moc si toho vážíme.
Avatar autora Věra Řeháková | 10.3.2024
I Avatar autora IBA (Administrátor) 11.3.2024
Mnohokrát děkujeme.
KK Avatar autora Kaucká Kateřina | 5.3.2024
Velmi spokojena.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 6.3.2024
Děkujeme moc za Vaše hodnocení.
LD Avatar autora Lenka Doskočilová | 5.3.2024
I Avatar autora IBA (Administrátor) 5.3.2024
Mockrát děkujeme za Vaše hodnocení.
AK Avatar autora Antonín Kočka | 4.3.2024
I Avatar autora IBA (Administrátor) 5.3.2024
Moc děkujeme za Váš čas věnovaný hodnocení.
RT Avatar autora Roman Tovara | 4.3.2024
I Avatar autora IBA (Administrátor) 5.3.2024
Velice děkujeme za hodnocení.
HM Avatar autora Hana Majerová | 4.3.2024
Vše na jedničku
I Avatar autora IBA (Administrátor) 5.3.2024
Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Děkujeme.
PS Avatar autora Petr Sladky | 4.3.2024
I Avatar autora IBA (Administrátor) 5.3.2024
Děkujeme mnohokrát.
PB Avatar autora Pavlína Bydžovská | 4.3.2024
Jsem spokojená,kvalitní provedení. Jen spodní část sedačky přišla v kožence, ačkoliv jsme si po telefonické domluvě přála spodní část v látkovém provedení.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 5.3.2024
Moc děkujeme za Vaše hodnocení a současně pochopení. Jednalo se o chybu na naší straně. Za jakýkoliv problém s koženkou, který by neměl nastat, se v budoucnu postavíme čelem.
SK Avatar autora Stanislav Kůta | 4.3.2024
Super,rychlost dodani i kvalita,diky.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 5.3.2024
Mockrát za Vaše hodnocení děkujeme.
VO Avatar autora Vladimíra Ostřížková | 4.2.2024
Spokojenost veliká, jednání vstřícné a dodání velmi rychlé
I Avatar autora IBA (Administrátor) 5.2.2024
Nesmírně děkujeme.
IM Avatar autora Ing. Otakar Meduna | 3.2.2024
Jsem velmi spokojen s komunikací s obchodem a se skvělou kvalitou a krásou výrobku.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 5.2.2024
Děkujeme, jsme za to velice rádi.
BH Avatar autora Bohuslav Holeksa | 3.2.2024
ano
I Avatar autora IBA (Administrátor) 5.2.2024
Velice děkujeme.
Avatar autora Jana Štecová | 27.1.2024
Spokojenost, rychlé dodání a kvalitní výrobek.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 29.1.2024
Mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku.
Avatar autora Lenka Čapková | 24.1.2024
I Avatar autora IBA (Administrátor) 29.1.2024
Velice děkujeme za hodnocení.
AK Avatar autora Anna Košarišťanová | 22.1.2024
I Avatar autora IBA (Administrátor) 23.1.2024
Mockrát děkujeme za Vaše hodnocení.
PL Avatar autora Pavla Lanková | 15.1.2024
Produkt byl zaslán velmi brzo a byl v pořádku.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 15.1.2024
Velice děkujeme. Jsme rádi, že produkt byl v pořádku.
×

Splátková kalkulačka ESSOX

IBA nábytek - Uherské Hradiště IBAnábytek.cz na FAVI.cz
Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.