Prodejna je otevřena. Rádi Vás uvidíme.

Hodnocení obchodu

5,0 111 hodnocení
5
109x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MR Avatar autora Magda Rolinková | 2.7.2022
Maximální spokojenost. Tisíceré díky.
JH Avatar autora Jana Hadravová | 27.6.2022
spokojenost, příjemná komunikace i po telefonu
I Avatar autora IBA (Administrátor) 27.6.2022
Moc děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s námi spokojená.
RS Avatar autora Radoslav Selvek | 28.4.2022
Vše naprosto perfektní. Děkujeme!
I Avatar autora IBA (Administrátor) 29.4.2022
My také mockrát děkujeme za vše. :)
HZ Avatar autora Hana Zahradníková | 26.4.2022
Avatar autora (Administrátor) 26.4.2022
Mnohokrát děkujeme.
PK Avatar autora Petr Kohel | 25.4.2022
Avatar autora (Administrátor) 26.4.2022
Velice děkujeme.
IH Avatar autora Ivana Hynkova | 25.4.2022
Velmi spokojena.
Avatar autora (Administrátor) 26.4.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení. Moc si toho vážíme.
PM Avatar autora Pavel Mužík | 25.4.2022
I Avatar autora IBA (Administrátor) 26.4.2022
Mockrát děkujeme.
ZK Avatar autora Zdeněk Kout | 25.4.2022
S nákupem jsem spokojen.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 26.4.2022
Nesmírně děkujeme za Vaše hdonocení.
Avatar autora Karel Ševčik | 3.4.2022
Jsem moc spokojen jak vzhledem tak i s kvalitou byl jsem spokojeny ochotou řidiče a zavoznika
I Avatar autora IBA (Administrátor) 5.4.2022
Mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení. Velice si toho vážíme.
AV Avatar autora Aleš Vrba | 2.4.2022
Moc nádherný nábytek, velmi doporučuji. Příjemná paní majitelka Příplatová i montážníci. Se zámeckým nábytkem jsem spokojený.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 5.4.2022
Moc si vážíme Vašeho hodnocení. Děkujeme.
JO Avatar autora Jana Ortová | 10.3.2022
Byli jsme velmi spokojeni.Milá paní v prodejně se nám maximálně věnovala a velmi dobře nám poradila.Na objednané křeslo vyrobené na zakázku jsme sice čekali delší dobu, ale zato je kvalitní, pohodlné a moc hezké.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 10.3.2022
Jsme velice rádi, že jste s námi byli spokojení a děkujeme mnohokrát za milou recenzi.
AK Avatar autora Alena Kojzarová | 1.3.2022
S tak vstřícným a milým jednáním jsme se dlouho nesetkali. Jsme moc spokojeni. Jmenovitě děkujeme pí. Přípatové za její ochotu. Přejeme mnoho dalších spokojených zákazníků. Kojzarovi
I Avatar autora IBA (Administrátor) 1.3.2022
Nesmírně Vám děkujeme za milou recenzi. Jsme moc rádi, že jste byli s námi spokojení. Mějte se krásně. :)
JS Avatar autora Jiří Svoboda | 27.2.2022
Doporučuji, krásná vitrína děkuji, Svoboda J.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 28.2.2022
Mockrát děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že se Vám náš nábytek líbí.
JM Avatar autora Jiří Mikuláš | 20.2.2022
V pořádku,díky, J.Mikuláš.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 23.2.2022
Moc děkujeme. :)
SM Avatar autora Stanislav Meduna | 14.2.2022
I Avatar autora IBA (Administrátor) 14.2.2022
Děkujeme. :)
RD Avatar autora Renata Denemarková | 13.2.2022
velká spokojenost, děkuji
I Avatar autora IBA (Administrátor) 14.2.2022
My velice děkujeme.
VS Avatar autora Věra Svobodová | 8.2.2022
velmi spokojena.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 10.2.2022
Velice děkujeme za hodnocení našich služeb.
AB Avatar autora Alena Brabcová | 6.2.2022
I Avatar autora IBA (Administrátor) 7.2.2022
Moc děkujeme. :)
VB Avatar autora Václav Bílek | 6.2.2022
I Avatar autora IBA (Administrátor) 7.2.2022
Děkujeme. :)
NR Avatar autora Nikola Rysava | 5.2.2022
Stul a zidle odpovidaji popisu, vse probehlo bez problemu
I Avatar autora IBA (Administrátor) 7.2.2022
Velice děkujeme za Vaše hodnocení.
Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení