Hodnocení obchodu

4,9 8 hodnocení
Přidat hodnocení
5
7x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.11.2019
+ osobní přístup
+ doprava zdarma

Avatar autora | 15.11.2019
+ Osobní přístup

Avatar autora | 22.7.2019
+ Rychle dodání, perfektně balene zboží.

Avatar autora (Administrátor) 20.2.2020
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu a kladnou reakci. Ať se Vám dobře daří a nábytek slouží.
Avatar autora | 7.3.2019
Objednal jsem si komodu o v.126 cm, ale nebyla na skladě (údajně už ani nebude), takže jsem se musel spokojit s komodou o v. 96 cm.
Avatar autora (Administrátor) 20.2.2020
Dobrý den, je nám líto tohoto nedopatření. Přejeme Vám aby Vám tato alternativa dlouho sloužila!
Avatar autora | 25.2.2019
+ Rychlé vyřízení objednávky, komunikace po telefonu se zákazníkem, vstřícnost obchodníka. Velká spokojenost.

Avatar autora (Administrátor) 20.2.2020
Věříme, že spokojený zákazník je největším přínosem. Děkujeme.
Avatar autora | 12.2.2019
+ Rychlé, bezproblémové dodání. Příjemné vystupování, ochotný personál.

Avatar autora (Administrátor) 20.2.2020
Děkujeme za pozitivní hodnocení! Snažíme se vždy vyjít vstříc.
Avatar autora | 3.2.2019
Chtěla jsem si zde zakoupit komodu, bylo u ní uvedeno dodání zdarma. Po týdnu mi zavolali prodejci, že mám zaplatit dopravné, když jsem s výší dopravného nesouhlasila, bylo mi řečeno, že se ještě domluví a zavolají. Už nikdo nezavolal.
Avatar autora (Administrátor) 20.2.2020
Dobrý den, je nám moc líto, že došlo k takové komplikaci. Děkujeme za zpětnou vazbu, velmi nám pomohla ve zkvalitňování našich služeb. Učinili jsme příslušná opatření, aby se to již neopakovalo.
Avatar autora | 30.12.2018
+ Skvelá komunikácia, profesionálny prístup. Rýchla doprava

Avatar autora (Administrátor) 20.2.2020
Veľmi ďakujeme za kladné hodnotenie! Prajeme Vám nech Vám nábytok dlho slúžia.

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 8

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.