Hodnocení obchodu

5,0 23 hodnocení
Přidat hodnocení
5
22x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KK Avatar autora Katerina Klusáčková | 24.6.2020
Co se týká kvality nábytku, tak nemůžu říct nic jiného než že komoda kterou jsem si objednala, je opravdu krásný a originální kousek, jsem z něj nadšená. Komunikace byla taky v pohodě až na to, že jsme se domlouvali na třikrát než mi byl nábytek přivezen, ale to by nebyl až takový problém, protože paní byla v telefonu velice milá. Co mě ale opravdu mrzí je, že mi přivezli kousek nábytku, který byl v té době vystaven na prodejně,aby ho nemusel mladý pán montovat na místě když měl přijet sám bez kolegy. Paní mi garantovala, že nábytek nebude nikde poškrábaný a že za to ručí, bohužel se tak nestalo. Dvířka od komody mají hned několik škrábanců zevnitř ( což by mi až tak nevadilo ) ale z venku mi to prostě vadí. Zboží bylo přivezeno omotané jenom strečovou fólií a zrovna v největším lijáku dodáno do domu. Samozřejmě jsem si hned zboží kontrolovala, ale na sundání strečky bych potřebovala pár minut a na detailní zkontrolování nábytku taky a pán hned odjel. Nevím jestli zboží špatně zkontrolovali při balení nebo se poškodilo cestou, ale už to bohužel háže negativní pohled na tuhle firmu. Klusáčková Pohořelice
I Avatar autora IBA (Administrátor) 24.6.2020
Dobrý den, paní Klusáčková, děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Je nám moc líto, že jste měla špatnou zkušenost, pokud jde o škrábance na nábytku. Snad jinak budete s nábytkem i nadále spokojená.
OK Avatar autora Olga Kurková | 17.6.2020
naprostá spokojenost, kvalitní výrobek a pečlivě zabalený proti poškození při přepravě, vstřícné jednání :-)
I Avatar autora IBA (Administrátor) 18.6.2020
Dobrý den, děkujeme za Váš čas, který jste věnovala hodnocení. Velice si toho vážíme. :)
M Avatar autora Marie | 14.6.2020
Velice vstřícná komunikace, přerychlé jednání, doprava parádní.. :)
I Avatar autora IBA (Administrátor) 14.6.2020
Velice děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s námi spokojená.
JM Avatar autora Jitka Meklešová | 12.6.2020
Velmi vstřícné jednání, doprava úžasná aochotný řidič i jeho parťák Fanouš
I Avatar autora IBA (Administrátor) 14.6.2020
Mnohokrát děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Těší nás, že jste byla s našimi službami spokojená. :)
JT Avatar autora Jana Teturová | 28.5.2020
Skvělé.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 28.5.2020
Děkujeme mnohokrát. :)
AL Avatar autora Alena Litavská | 13.5.2020
Vše proběhlo, jak má být. I nábytek je kvalitní.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 13.5.2020
Velice děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste s nábytkem spokojená.
ZH Avatar autora Zdeněk Hloušek | 12.5.2020
Rychlé a vstřícné jednání. Kvalitní zpracování nábytku.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 13.5.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a že jste s nábytkem spokojený.
LB Avatar autora Ladislav Brokeš | 12.5.2020
100%
I Avatar autora IBA (Administrátor) 13.5.2020
Mockrát děkujeme za hodnocení.
PK Avatar autora Petr Košťál | 12.5.2020
4,5 hvězdy
I Avatar autora IBA (Administrátor) 13.5.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení.
IM Avatar autora Irena Marešová | 28.4.2020
Maximální spokojenost, velmi vstřícné jednání, perfektně zabalený a kvalitní nábytek :-).
I Avatar autora IBA (Administrátor) 28.4.2020
Děkujeme mnohokrát za Vaše hodnocení. Jsme velice rádi, že se Vám nábytek líbí. Ať Vám dobře slouží. :)
KK Avatar autora Karel Kallus | 14.4.2020
Vše super
I Avatar autora IBA (Administrátor) 28.4.2020
Velice Vám děkujeme za Vaše hodnocení.
VK Avatar autora Věra Korvasová | 14.4.2020
Jsem víc než spokojená. Vstřícné jednání, nábytek který jsem objednala, byl perfektně zabalený a dodán ve výborné kvalitě. Jeden den jsem udělala objednávku a následující den bylo vše dodáno. Vstřícnost při jednání, vše předčilo mé očekávání. Děkuji a doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 28.4.2020
Mockrát děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme velice rádi, že vše proběhlo v pořádku. Ať Vám nábytek pěkně slouží. :)
LP Avatar autora Lucie Pašková | 23.2.2020
Dodací lhůta byla sice trochu delší ale to bylo převážně kvůli předvánočnímu období a obchod me o tom informoval. Každopádně se vyplatilo čekat křeslo je naprosto báječné a moje rodina se přitahuje o to kdo se do nej posadi ????
JB Avatar autora Jolana Blažková | 22.2.2020
Super...děkujeme moc
JV Avatar autora Jana Vavřičková | 22.2.2020
Super
Avatar autora | 15.11.2019
+ osobní přístup
+ doprava zdarma

Avatar autora | 15.11.2019
+ Osobní přístup

Avatar autora | 22.7.2019
+ Rychle dodání, perfektně balene zboží.

Avatar autora (Administrátor) 9.7.2020
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu a kladnou reakci. Ať se Vám dobře daří a nábytek slouží.
Avatar autora | 7.3.2019
Objednal jsem si komodu o v.126 cm, ale nebyla na skladě (údajně už ani nebude), takže jsem se musel spokojit s komodou o v. 96 cm.
Avatar autora (Administrátor) 9.7.2020
Dobrý den, je nám líto tohoto nedopatření. Přejeme Vám aby Vám tato alternativa dlouho sloužila!
Avatar autora | 25.2.2019
+ Rychlé vyřízení objednávky, komunikace po telefonu se zákazníkem, vstřícnost obchodníka. Velká spokojenost.

Avatar autora (Administrátor) 9.7.2020
Věříme, že spokojený zákazník je největším přínosem. Děkujeme.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 23

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.