Prodejna je otevřena. Rádi Vás uvidíme.

Hodnocení obchodu

5,0 88 hodnocení
5
86x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZC Avatar autora Zuzana Chromeckova | 18.1.2022
Jsem velice spokojena, TV stolek vypadá ještě leoe na živo, vše bylo rychlé bezproblémové, maximální spokojenost . Velice doporučuji ! A podle mě nejlepší ceny na trhu, za takovou kvalitu ????
EK Avatar autora Eva Kekrtová | 16.1.2022
Polička vypadá přesně jako na obrázku. Mile překvapilo i rychle doručení. Určitě jsme neobjednávali naposled.
RK Avatar autora Roman Kinský | 16.1.2022
Velmi spokojený, zboží odpovídalo fotkám, jednoduchá montáž, rychlé doručení, bezproblémová komunikace
DD Avatar autora Dagmar Dostálová | 11.1.2022
Výborná komunikace, ochota, vstřícnost, rychlé dodání, výrobky profesionálně zpracované, jsme velice spokojeni.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 11.1.2022
Velice děkujeme za Vaše hodnocení i čas tomu věnovaný.
E Avatar autora Eva | 8.1.2022
Zakoupili jsme rustikální jídelní set Elbe II, je velice kvalitně vyroben, snadná montáž, příjemné posezení, cena kvalitě odpovídá a vyobrazení je totožné se skutečností. Oceňuji rovněž výbornou komunikaci s obchodem a rychlé vyřízení a doručení objednaného zboží. Vřele múžu doporučit.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 10.1.2022
Nesmírně děkujeme za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byli s námi spokojení.
Avatar autora Tomáš Říha | 7.1.2022
Jsem spokojen.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 10.1.2022
Moc děkujeme za hodocení.
BK Avatar autora Bohuslav Košťál | 7.1.2022
Jsem spokojen.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 10.1.2022
Děkujeme. Jsme rádi, že vše proběhlo z naší strany v pořádku.
Avatar autora Rudolf Žák | 7.1.2022
vše v pořádku
I Avatar autora IBA (Administrátor) 10.1.2022
Velice děkujeme. :)
LK Avatar autora Lenka Koukolova | 7.1.2022
Rychlost dodání, vše OK
I Avatar autora IBA (Administrátor) 10.1.2022
Děkujeme za vše. Jsme rádi, že vše proběhlo v naprostém pořádku.
OK Avatar autora Ota kocourek | 7.1.2022
Velmi lidský přístup, perfektní organizace, kvalitní zboží..
I Avatar autora IBA (Administrátor) 10.1.2022
Velice děkujeme za Váš čas a hodnocení.
AG Avatar autora Adéla Gažáková | 7.1.2022
Vše v pořádku....
I Avatar autora IBA (Administrátor) 10.1.2022
Velice za vše děkujeme.
J Avatar autora Jaroslav | 7.1.2022
S rustikální knihovnou jsem spokojen, dodávka proběhla v pořádku. Přeji pohodový rok 2022.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 10.1.2022
Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a děkujeme za Vaše hodnocení. Ať se Vám daří. :)
NS Avatar autora Nejsem mám vyštíplí pant na kratším sedaku | 7.1.2022
Nejsem.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 10.1.2022
Je nám líto za vzniklé potíže. Uděláme co je v našich silách, aby vše bylo opět v pořádku.
SK Avatar autora Stanislava Kubová | 7.1.2022
Velká spokojenost s komunikací i s dodaným produktem. Obchod jednoznačně doporučuji.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 10.1.2022
Nesmírně děkujeme za Vaše hodnocení a čas.
JM Avatar autora Jan Pelikán Mgr | 7.1.2022
Maximální spokojenost, kvalita i rychlost dodání.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 10.1.2022
Mockrát děkujeme za Vaše hodnocení.
Z Avatar autora Zuzana | 7.1.2022
Dobrá kvalita, rychlé dodání, maximální spokojenost
I Avatar autora IBA (Administrátor) 10.1.2022
Velice děkujeme za Vaše hodnocení.
VD Avatar autora Věra Dvořáčková | 23.12.2021
Kvalitní výrobek, perfektně zabalený proti poškození a rychlé dodání. Jsem spokojená s Vašimi službami, s přepravcem i s výrobkem. Přeji Vám krásné Vánoce, PF 2022.
I Avatar autora IBA (Administrátor) 29.12.2021
Nesmírně děkujeme za Vaši milou zprávu a hodnocení. Moc si toho vážíme. Přejeme hezký zbytek volna. :)
G Avatar autora Gabina | 17.12.2021
Maximální spokojenost , kvalita a rychlost dodání
I Avatar autora IBA (Administrátor) 22.12.2021
Jsme velice rádi, že jste byla s námi spokojená. Děkujeme.
JF Avatar autora Jitka Fialová | 12.12.2021
Super,rychlost i kvalita cena????????
I Avatar autora IBA (Administrátor) 13.12.2021
Mockrát děkujeme za Váš věnovaný čas a pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku.
H Avatar autora Hana | 11.12.2021
Velice spokojena, rychlę dodání, skvěle zabalené,zakoupila jsem rohovou polici, odpovídá obrázku, je krásná a bez chyb. Doporučuji .
I Avatar autora IBA (Administrátor) 13.12.2021
Velice Vám děkujeme za milé hodnocení.
Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.